Prolog Kerékpárüzlet Webáruház - Kerékpárok a jegjobb áron, olcsón!
Szállítási feltételek

Szállítás menete:

  • A rendelés jóváhagyása gomb megnyomása után közvetlenül rendelése megjelenik ügyfélkezelő rendszerünkben. Ez a rendszer küld Önnek egy automatikusan generált e-mailt, amelyben visszaigazoljuk , hogy rendelése rendszerünkbe került.

  • Ezután e-mailben visszaigazoljuk rendelése tartalmát és a termék(ek) pontos árát, a szállítás díját és határidejét.

    - Miután a termék megérkezett raktárunkba, kollégánk újból kapcsolatba lép Önnel, és megállapodnak egy kiszállítási időpontban. Lehetősége lesz kiválasztania az Önnek legmegfelelőbb napot amikor az árut át szeretné venni.

  • Amennyiben a szállítási határidő az Eladó érdekkörén kívül eső okból (útviszonyok, időjárás, sztrájk stb.) eredménytelenül telik el, úgy Eladó a késedelemért nem felelős, e vonatkozásban kártérítési vagy kötbérfizetési kötelezettsége nincsen. Az ilyen okok fennállása igazolja a késedelmes szállítást. Ennek elmúltával az Eladó köteles a terméket leszállítani. A vis maior nem befolyásolja az árat. Amennyiben a szállítás előreláthatóan késedelmesen történik meg, az Eladó erről a Vevőt haladéktalanul értesíteni köteles.

  • A termék átvételekor a Vevő köteles a szállítólevelet és/vagy a számlát átvenni és aláírni, amellyel a termék átvételét, a csomagolás hibátlan állapotát, a termék mennyiségét és választékát, továbbá minőségi kategóriáját elismeri. A Vevő a termék átvételekor köteles a termék csomagolását minden esetben megvizsgálni, továbbá köteles meggyőződni arról, hogy az általa megrendelt termék kerül átvételre, a megrendelt mennyiség, minőség és választék (típus) szerint. Az Eladó a termék átadása-átvételekor köteles a Vevőnek átadni valamennyi, a termékhez tartozó dokumentumot (kezelési és karbantartási utasítás, gépkönyvek, garancialevél stb.). A termék átvételét követően a Vevő a csomagolás hiányosságára, továbbá a termék mennyiségére és típusára vonatkozó reklamációval vagy kifogással nem élhet.



  • Átvételi módok:


- Személyes átvétel üzletünkben: a megrendelt terméket személyesen átveheti üzletünkben, szállítási és egyéb díjaktól mentesen.

  • Házhozszállítás utánvéttel: a fizetendő díjakat (szállítás,utánvét kezelés) a megrendelés feladása előtt a lenti táblázatokból kiszámíthatja, valamint a visszaigazoló e-mailben megküldjük.

  • Házhozszállítás előreutalással: a fizetendő díjat (szállítás) a megrendelés feladása előtt a lenti táblázatokból kiszámíthatja, valamint a visszaigazoló e-mailben megküldjük.

  • Kérjük házhozszállításnál a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni!


    - FIGYELEM! A szállítás a házig szállítást foglalja magában, ezért kérjük, hogy a szállítási címet pontosan, emelet és ajtószám feltüntetésével adja meg. Nagyobb és súlyosabb termékek rendelésekor, A Vevőnek biztosítani kell a segítséget az egyedül érkező szállítmányozónak .
    E
    meleti szállításkor a vevőnek kell gondoskodnia a termék felviteléről..

    - Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.



Szállítási díjak táblázata, belföldi csomag szállítás esetén:



Súly

Szállítási díj/csomag/cím

0,01 – 5 kg

1365 Ft/csomag/cím

5,01 – 10 kg

1810 Ft/csomag/cím

10,1 – 20 kg

2350 Ft/csomag/cím

20,1 – 30 kg

2905 Ft/csomag/cím

30,1 – 40 kg

4905 Ft/csomag/cím

40,1 – 50 kg

5445 Ft/csomag/cím

50,1 – 60 kg

5985 Ft/csomag/cím

60,1 – 70 kg

6525 Ft/csomag/cím

70,1 – 80 kg

7080 Ft/csomag/cím

80,1 – 90 kg

7620 Ft/csomag/cím

90,1 – 100 kg

8160 Ft/csomag/cím

Minden a továbbiakban megkezdett 50 kg

1500 Ft/csomag/cím



Egyéb díjak, különszolgáltatások táblázata, belföldi csomag szállítása esetén:

Délutáni kézbesítés (17-20)

250 Ft/ csomag/cím

Szombati kézbesítés

700 Ft/csomag/cím

Éjszakai kézbesítés

700 Ft/csomag/cím

Terjedelmes és/vagy törékeny árú*

+ alapdíj 50%-a /csomag/cím

Egyedi kezelés**

+ alapdíj 100%-a /csomag/cím



* ez a tétel vonatkozik a mosdókra, wc csészékre,klímákra, kazánokra

** ez a tétel vonatkozik a kádakra



Kiszállításkor készpénzes fizetési mód esetén a helyszínen utánvéti díjat számolunk fel. Ennek összegére vonatkozó információkat az alábbi táblázatban találhat:



Utánvét összege

Díja (Ft, bruttó)

1 - 100 000 Ft-ig

660

100 001 - 200 000 Ft-ig

825





Bruttó 200 000 Ft-ot meghaladó rendelést csak előreutalással áll módunkban szállítani, megértésüket köszönjük!

A fenti táblázat bruttó, áfával növelt összegeket tartalmaz.

Külföldi szállítás esetén, minden szállításra egyedi ajánlatot adunk.



Szállítás, kárveszély:

Az áru Vevőnek történő átadással a kárveszély Eladóról a Vevőre száll. Az Eladó által végzett szállításoknál a kárveszély az áru Vevőnek történő átadásától a Vevőt terheli. Ebben az esetben a kárveszély a szállítási dokumentum (Szállítólevél, számla stb.) Vevő általi aláírásának helyén és időpontjában száll át, ezt minden esetben a Szállítólevélen fel kell tüntetni.

Kosár
0
A kosár üres kosár megtekintése
icon Visszahívjuk icon Árukészlet icon Hírlevélre
icon